BKT Klets-kombuis

BKT Klets-kombuis

Hallo Twister.

Dankie vir ‘n heerlike week se kuier en al die positiewe terugvoering oor die Boerekos met ‘n Twist kookprogram, maandae op VIA, om 18h00. Die program doen baie goed en julle kykers maak dit vir my alles moontlik om so ‘n program op die kassie te bring. Moenie huiwer om kommentaar te lewer oor goed wat dalk mag pla, en hoe ons kan verbeter op jul kykgenot as die kans homself voordoen.

Ek het vandag amper van my stoel geval toe iemand my laat weet ek moet op ‘n sekere radio stasie inskakel wat gesêls oor preservering…ek wou nie my ore glo nie…gebottelde aartappelslaai van alle dinge. Mense, ek kan nie genoeg raas, praat en onderrig oor hierdie wan praktyk. Ek heg weer vir julle ‘n skakel na ‘n Gratis Artikel aan oor die gevare… So 5 jaar gelede het ‘n vroutjie (wat langs my in die hospitaal gelê het in die kraamsaal) haar storie vir my vertel…ek was in my hart ook verpletter. Lees nou mooi, lees fyn!

Hierdie mensie was 32 weke swanger en het Botulisme opgedoen. Hoe? Sy het gebottelde Aartappelslaai op ‘n mark gekoop. Die aartappels reeds oor die verval tyd en koue ketting gebreek en die vrou het begin halusineer…amper soos iemand wat n beroerte kry. Opgeneem en vir haar lewe geveg…longe het plat geval en die baba verloor. So, het jy al ooit in jou lewe aartappelslaai gebottel deur KOO of enige ander handelsmerk op die rak gesien? Mhhh? Nee… Lees asb hierdie: Aartappels en die gevare asook Verkoeling van aartappels.

Hierdie week se resepte is soos volg gelys en klik net op die skakels. 
Gratis: Episode 2 van BKT kook: Bees Lende skyf met Tuisgemaakte botter en bros gebakte aartappels

Subskripsie resepte:
Piesang en Kondensmelk slaai
Baba Spinasie slaai met Klapperroom slaaisous

Portugese Vlatertjies

Mag die naweek vol rus en vrede wees.

BkT groete

Annelien

2018-04-20T17:40:33+00:004 Comments

4 Comments

 1. spokiesteen7048 April 20, 2018 at 8:34 pm - Reply

  Baie dankie. Wonderlike naweek vir jou…

  • Annelien April 21, 2018 at 5:26 am - Reply

   Baie dankie en dieselfde aan jou en jou geliefdes. Groete Annelien Pienaar

 2. gaynor_r April 24, 2018 at 9:14 pm - Reply

  Hi Annelien ek sukkel met die web bladsy. ek weet nie waar om alles te vind nie. Ek soek die quinoa broodjie resep asseblief. Ek jou boek die begin van die jaar al gekoop en is dol daaroor.
  Al die wenke is so behulpsaam. Baie dankie.

  • Annelien April 25, 2018 at 6:10 am - Reply

   Hallo Gaynor. Onthou as jy vanaf ‘n foon werk jy na die BkT resepte deel moet gaan of beter nog gebruik die vergroot glasie om die search te doen. Jy moet ‘n subscriber wees om van die BKT resepte gebruik te maak. Kontak my per epos by boerekostwist@gmail.com om verder te help. Ek sal vir jou die link epos. Groete Annelien

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.