Photo by: Annelien Pienaar Food Consultant (www.annelienpienaar.co.za)

Die is weer tyd vir verslag doen en nuwe resepte met julle deel. Ek gaan bietjie ou resepte vir julle afstof en ‘n maaltyd beplan vir die moeder, vriendin, ouma, tannie, niggie of enige een wat jy wil bederf…met ‘n bord samesyn. Ek is alleen vir Moedersdag en het besluit om die ander “ma’s” in my lewe te bederf. Dus, as jy alleen is vir Moedersdag…reik uit en seën iemand met samesyn, kuier en omgee.

Dit was ‘n uitdagende week vir my gewees. Te veel hooi op my vurk omrede ek nie kan nee sê vir werk. Ek het my rekenaar vir ‘n paar dae ingeboek vir herstel en nou weer op die lug. My drukker het die gees gegaf en ‘n gedoente gewees om tyd te maak om een in die stad te gaan aanskaf. Ek dink nie mens besef hoeveel van ons daaglikse werk word aan ‘n rekenaar gekoppel. Die tyd sonder die outjie was eintlik nogal lekker…maar ook senutergend want jy wet die berge navrae gaan jou in

die boud byt.

Die naweek word afgesluit met die laaste van die BKT verfilming. Daarna is dit klas more en dan rus. Sondag het ek ‘n spesiale ete vir paar vriendinne ingedagte en ek deel die spyskaart met bederfies met julle.

Mag die naweek vol liefde, vrede en rus wees.

Spyskaart vir Moedersdag
Vingerhappies met aankoms se teetyd.
Miljoeners koekies
Pikante Hoender mayo tertjies

Hoofmaal
Vark krakelinge
Varkboud met soet sousie
Aartappel en Groenbone gereg
Patat en Karamel rol

Gebraaide gegeurde rys

Nagereg
Waenhuiskoek: Koek en Meringue in een!

Nuwe Resepte
Karamel en Pekantert
Episode 5 van Boerekos met ‘n Twist op VIA TV, kanaal 147. Maak jou eie Pasta

BKT Klets-kombuis groete

Annelien