Hallo Twister,

Hierdie is die eerste brief vir die maand. Baie dankie dat jy nog in geteken is vir die Nuusbrief. Van dees week het ek wonderlike nuus van my uitgewer ontvang en Boerekos met ʼn Twist word vir die derde keer herdruk. Nooit gedink dat die boek so goed ontvang sal word in die mark. Baie dankie vir jou ondersteuning om hierdie ʼn werklikheid te maak. Ek werk tans aan boek nommer 2 en 3 vir die 2020 en 2021 publikasie datums. Twee groot boeke wat ek dink verseker ook ʼn merk in ons mark gaan maak want daar is nie opvoedkundige literatuur in die mark tans vir kombuis sake…so ek kan nie wag om meer oor dit te vertel.

Daar is tans ʼn spesiale aanbod op Pekan neute vir die 2019 oesjaar. R180 per kg vir gebreekte stukkies. Bestellings kan geplaas word by skeerpoortpekans@gmail.com. Tans is die Skeerpoort Pekans webtuiste onder konstruksie en formele bestellings kan nie geplaas word daar.
Goeie nuus verder die volgende aanlyn klas word teen Woensdag volgende week beskikbaar gestel. Fermented foods. Met hierdie klas word daar gekyk na die fermentasie van Appelasyn, Kombucha, Sauerkraut en Kimchi. Die tema is gut health en al die gesondheidsvoordele wat daarmee gepaard gaan. Ek het ook weer die fermentasie stelle gelaai en daar is net 20 beskikbaar. Aflewering sal 14-30 dae neem om versend te word.

Daar is ‘n lekker saam doen projek vir die week wat kom. Ons gaan spek maak. Hier is die skakel: Maak jou eie Spek

Mag dit ʼn wonderlike nuwe week wees en dankie vir al die mooi foto’s wat julle op Boerekos met ʼn Twist die kook groep op Facebook deel.

BKT groete

Annelien Pienaar