Beste Twister,

Die jaar is op sy einde en daar is soveel nuwe dinge wat gaan begin. Ek sien hierdie 2019 as my persoonlike “Leap of Faith” jaar. Vir 3 jaar lank werk aan die beplanning en implementering van aanlyn video klasse en gister merk ʼn wonderlike dag in my lewe. Die eerste aanlyn video klas is geloods! Hoe werk die aanlyn klasse sal jy vra? Basies word die klas as ʼn produk aan gekoop en jy het lewenslange toegang tot hierdie klas. Ek gaan van tyd tot tyd deur die klasse gaan en as ek nuwe goed byvoeg gaan dit vir jou tot voordeel wees, want dit sal nie ʼn sent verder kos. Die kursus is tweeledig. Dit bestaan uit lesse en elke les bestaan uit ʼn video en dan ʼn volledige aflaaibare werksboek in kleur met afdelings vir nota’s wat jy kan maak. Jy kan die video oor en oor kyk, terug draai en weer kyk. Indien jy ʼn klas aankoop sal ek waardeer vir terugvoering om jou gebruik van die sisteem en ook die inhoud te evalueer en aanbevelings stuur as jy voel ek mis iets. Ek hou van perfeksie en dat dinge vir my kliente so maklik en gebruikers vriendelik as moontlik moet wees. Aangeheg is daar ʼn 25% afslag koepon om vir die Macaron klas te gebruik en is tot 4 Oktober geldig. Hierdie koepon kan ook met ander mense gedeel word en die kode is nie beperk net tot een persoon. Deel asb. Daar sal elke 2 de week nuwe klasse gelaai word. Die volgende klas wat geloods word is ʼn pastei klas wat uit 4 soorte deeg bestaan met 6 video’s.

Baie, dankie aan jou wat Boerekos met ʼn Twist volg en Annelien Pienaar Food Consultant se reis deel. Die pad is soms rof maar saam sal ons deur ons kos reise gaan en sterker groei in ons strewe na tuis gemaakte gesonde produkte. Mag hierdie nuwe fase van die besigheid vir ieder en elk, reg oor die aardbol tot groot voordeel wees.
Beste wense tot volgende keer.

Macaron aanlyn klas klik hier!

Annelien Pienaar