Lae vet yoghurt slaaisous

Lae vet yoghurt slaaisous

Hierdie reseppie is uiters ekonomies en hou vir 4 weke in die yskas. Dit word met vetvrye yoghurt en lae vet maynnaise gemaak. Heerlik as slaaisous of as doopsous. Die vars smaak van suurlemoenskil kom heerlik deur.

Dankie aan Keramiek kunstenaar Diana Ferreira vir haar ongelooflike mooi bakkies! Besoek haar by Facebook om meer te sien van haar handewerk.

250 ml (1 k) vet vrye yoghurt
30 ml (2 e) lae vet mayonnaise
125 ml (½ k) lae vet melk
30 ml (2 e) gerasperde suurlemoenskil
30 ml (2 e) dill tippies
sout en peper na smaak

Meng al die bestanddele saam en stoor in lugdigte houer.

Bron: Annelien Pienaar, 2017, www.bosenbergguestfarm.co.za

Hoeveelheid: 350 ml ongeveer

 

Print Friendly, PDF & Email
2017-09-23T19:13:51+00:00 0 Comments

Leave A Comment