Die Slaaisous in hierdie resep is lag-lag die lekkerste deel! ‘n Veelsydige sous nie net vir slaai. As jy ‘n Bamix blender stok het, maak jy sous binne sekondes.
Butternut of Ysterpampoen skywe soveel jy wil🤣!
Sprinkel met olyfolie, bietjie heuning en bak oop in oond van 200C tot sag.
Kap kale op en sprinkel oor die pampoen met paar brokkoli blommetjies. Gril vir 5 min en bedien met die volgende slaaisous.
Slaaisous
1/2 k olyfolie
1/4 k balsamiese asyn
1 fyn gedrukte knoffeltoontjie
1 t gladde mosterd
2 e heuning
1/2 t tiemie
Sout en peper na smaak
Blitz deur met Bamix en B lem en voila, gladde homogene sous! Giet oor laai en sprinkel met boom of grond neute soos verkies.
Kan met rysnoedels soos vir pasta bedien word vir n volle vegetariese ete. So ñ paar skyfies vars parmasaan of pecorino sal ook heerlik die gereg komplimenteer.
Geniet met komplimente uit die BKT plaas kombuis! www.annelienpienaar.co.za 
Sous hoeveelheid is ongeveer 1/2 k en kan met gemak vermeerder word.