Photo by: Annelien Pienaar Food Consultant (www.annelienpienaar.co.za)

Dit was ‘n wonderlike en besige week in die BKT toets kombuis gewees. Paar kopsere ook uit sorteer en die wonderlikste van alles, my internet situasie hier op die platteland lyk asof dit nou op gelos is. Daar is twee video grepe gelaai op YouTube en julle kan die skakels onder in hierdie post vind. Een handel oor Oonde en die ander ‘n vinnige demo van die Rooiworsie Souttert p.164 van die Boerekos met ‘n Twist kookboek.

Boek nommer twee en drie is tans in wording en ek kan nie wag om so ‘n paar idees vir julle te wys. Volg maar my posts op die Faceboek Boerekos met ‘n TWist kookgroep as jy nuuskierig is. Ek heg ook hier vir julle ‘n paar skakels aan van resepte wat ek die laaste tyd weer in die argiewe op gediep het en af gestof het.

Verder is daar opwindende nuus. Volgende week skop die Video Aanlyn klasse af vir jou om in die gemak van jou kombuis klas te kry. Jy kan oor en oor na die lesse kyk om stap vir stap elke resep te bemeester. My uiters gewilde klasse in Suurdeeg en Kaas makery word eerste geloods. Ek sien baie uit daarna om in jou kombuis te kuier. Ek sal vir die internasionale lesers ook skakels en kontakte soek vir “supplies” sodat dit maklik is om wel deel te neem.

Video grepe:
Oondehttps://www.youtube.com/watch?v=q5dIlYcByTk
Rooiworsie souttert: https://www.youtube.com/watch?v=aD-dPe_zWLk

Resepte:
Aartappel en Kaasbrood

Sjokolade aartappel koek

Indien daar spesefieke klasse is wat jy in video formaat wil sien, laat weet my asb. Indien daar enige tema’s is wat jul meer oor wil weet, moenie huiwer om ‘n epos vir my te stuur by boerekostwist@gmail.com

Beste wense

Annelien Pienaar