Photographer Hanneri de Wet

My BKT Kombuis

Hallo Twister. Hierdie briefie is om dankie te sê dat jy gereeld die BKT resepte kom besoek, inloer op Bakkiesblad en selfs kom saam spog met BKT eindprodukte. Dit was ’n reis die afgelope 24 maande om die BKT konsep te loods en glo vir my, telkemale gevoel ek gooi handdoek in. Soos julle my reeds ken gee ek nie op nie en soek dan kreatiewe oplossings vir my probleme. Met die reis het mense oor my pad gekom wat vriendelike hande uitgereik het om my te help. Sandra Saayman is vir my goud werd op hierdie reis.

Ons span dinamika werk soos volg: My deel is die ontwikkel, toets, fotografering en skryf van nuwe resepte. Dit moet gelaai word op die web en dan gaan Sandra en lees deur die werk. Sodoende ken sy die resepte op die punte van haar vingers. As daar een persoon is wat ‘n resep kan opspoor, dan is dit Sandra. Sandra staan baie vir my in. Ek is ’n werkende persoon wat manlief moet help om die pot aan die kook te hou. Hierdie nuwe fase in my lewe wat ek betree met die uitleef en deel van my kennis met elkeen wat dit hul eie wil maak…is ‘n leerskool soos ek aangaan.

Ek hou van leer en nuwe konsepte te toets, daarom dat die blad net resepte wat ek getoets het gebruik. Wanneer daar dan ’n navraag inkom sal ek weet hoe om dit te hanteer en ook die haakplekkies vir jou help uitsorteer. Dit is die waarde wat ek tot elke resep toevoeg. Jy weet ek is daar en ek help. Ek hou van resepte en probeer graag my hand met iemand se werk, maar dit is nie lekker om ’n resep te gebruik waarvan die dele eintlik die steler is. Hul vertel nie alles wat jy moet weet en dan eindig jy met ’n probleem. Dus, op hierdie tuiste is dit my eie werk wat gebruik word, indien ek wel ’n buite bron se inligting deel word daardie persoon as bron vernoem asook foto’s wat nie my eie is word genotuleer.

Baie dankie dat jy elke dag op Faceboek en my webtuiste kom kuier, ek sien jou deelname en waardeer. Die nuusbrief sal nogsteeds gratis aan julle gestuur word. Die toegang tot die resepte op die BKT webtuiste en ook Bakkiesblad sal vanaf einde Junie vereis om ‘’n subskripsie te betaal. Ek het lank en hard gaan dink daaroor en my pensionarisse ook in gedagte te hou. Die betaal opsies sal ook vir julle teen daardie tyd beskikbaar wees. Die rede waarom ek dit doen? Nie om ryk te word nie, maar om my werk te beskerm. Teveel mense buite verkoop my werk as hul eie en jy het ook al gesien hoe ek die mense aanvat daaroor. Dus, het ek die minimum uitgewerk en die koste is ongeveer R6.25/week, R25/maand waarop dit neerkom. Ek het besluit om die koste minder te maak deur dan subskripsies van R150 vir 6 maande of R250 vir 12 maande op te stel om van te kies. Die 12 maande opsie beteken dat jy 2 maande se subskripsie gratis kry. Die kostes is direk gekoppel aan bekostigbaarheid vir die pensionarisse. Dink baie mooi, waar gaan jy ’n resepteboek kry vir R250 waarvan 1000 resepte getoets is? So, maak die somme en dink. Ek is klaar met buite mense wat my werk verkoop…nou kan ek en Sandra begin ons data rekeninge betaal en bestanddele verhaal. Ek sal graag jou kommentaar op hierdie koste strukture wil hoor. Enige insette sal welkom wees. Ons hardloop einde Junie met die nuwe deel.

Groete

Annelien