Hartlike hallo en voorspoed vir ‘n mooi 2020 aan jou.

Mag ons visie 20/20 gerig wees op die Groot Een daar Bo wat ons kompas  en rigting gewer is. Sonder Hom sou ek skaars deur 2019 se dolle gejaag gekom het. Mag goedheid, gesondheid en Sy guns op jou rus hierdie jaar.

Dit is met volle vaart wat BKT wegspring. Ek reis hierdie jaar weer reg deur Suid-Afrika en Namibie vir 3 weke met vakansie en werk so tussen deur in Junie. HOu dop as ek die advertensie doen vir Namibië.

Die webtuiste se subskripsie fooie gaan verhoog na twee jaar. Die koste sal wees R399.

Aanlyn video klasse: ons spring oor twee weke weg met ‘n rits nuwe klasse wat by die bestaande twee klasse gelaai word. Die fisiese klasse sal ook teen vanmiddag beskikbaar wees. Die venue het verander na Van Gaalen kaasplaas naby my.

Volg my verder op Facebook se Boerekos met n Twist die kookgroep vir daaglikse kos inspirasie, informasien en vele meer.

Groete Annelien