Hallo liewe Twister,

Die jaar begin ook al verby die half jaar merk wikkel en die winter staan hier in Suid-Afrika einde se kant toe. Ek begin reeds te werk aan die spesiale klasse vir Desember naamlik: Geskenke uit jou Koskas en glo vir my, hierdie jaar se spesiale klasse sien daarna uit om net gesonde en spesiale geskenke aan ieder en elk te gee. Ek wil byvoorbaat vir Eureka Mills dankie sê vir hul getroue borgskap van Annelien Pienaar Food Consultant se klasse reg deur Suid-Afrika. Dankie vir konstante en gehalte produkte vir ons, die verbruiker op Suid-Afrika en ook Namibië se rakke. Dit is al 4 jaar wat ons saam werk en sien uit na die toekoms.

Die finansies reg deur die land knyp erg en die briewe vir hulp stroom daagliks in. Ek is hier as ʼn instrument in die Vader se hand om vir julle basiese lewensvaardighede in die kombuis te leer sodoende met genoeg “Voedsel veilige” kennis ʼn ekstra inkomste te genereer. Gesonder kos aan jou geliefdes te gee en jouself met hart, siel en gees gesond te hou…want jy is (man of vrou) wel die ene wat almal saam bind. Daarom het ek BKT begin om mense te bemagtig in ʼn samelewing wat net geld wurg en niks terug ploeg. Ek word daagliks met oorvloed geseën en daarom die olyf tak ook aan jou.

Volgende maand skop ek af met aanlyn video klasse wat jy in die gemak van jou huis, oor en oor kan kyk, saam doen en resultate op ʼn “secret” groep deel en ons bespreek soos die sessie aan gaan. Daarmee saam loods ek 1 x in 3 maand ʼn projek wat ek jou uitnooi om jou besigheid te adverteer, gratis, in die Nuusbrief. Ek wil nie inbusse met gemors pos oorstroom, dus laai ek self en niemand het toegang tot my databasis, behalwe ek. Hou maar my posts dop vir die wanneer, formaat en hoe. Ek hoop dit sal iewers iemand help om die inkomste aan te vul.

In die nuwe week sal ek ook n nuwe gratis kook projek met julle doen…hou dus Faceboek se Boerekos met ‘n Twist blad dop.

Mag dit ʼn wonderlike naweek vir julle wees en die nuwe week vol seëning op jul pad.

Groete Annelien