Mens kan nie dink die eeste week van die nuwejaar is reeds verby. Vir my eindig die jaar met ‘n familie lid wat die 26ste Februarie verjaar en begin dan weer met twee wat verjaar. So, ek het nog nie ophou met feestelikhede nie. So, binne 2 maande is al die Pienaatjies klaar verjaar. Dus, die mamma se sakke is plat! Daar is nog nie klasse uitgesit nie omrede daar twee maatskappye nog hul datums moet stuur vir personeel opleiding. Jammer dat ek julle so aan ‘n lyntjie hou.

Ek beplan vir klasse weer lekkergoedmaak, meringue klasse, brood en kaas soos altyd, vleis klas oor die hantering en verwerking van vleis. Gaarmaak metodes en Breinkos. Ons preserveer ook en gaan dit hierdie jaar baie meer vir julle ook in die BKT lede afdeling laai en leer.

Indien jy enige voorstelle het vir klasse, navrae vir resepte moenie huiwer om te vra…my lys is amper opgevang met al die werk wat agter wee gebly het.

Mag die nuwejaar vir jou wat hier lees vol seën en voorspoed wees.

BKT groete

Annelien