BKT Kletskombuis Week 1

BKT Kletskombuis Week 1

Mens kan nie dink die eeste week van die nuwejaar is reeds verby. Vir my eindig die jaar met ‘n familie lid wat die 26ste Februarie verjaar en begin dan weer met twee wat verjaar. So, ek het nog nie ophou met feestelikhede nie. So, binne 2 maande is al die Pienaatjies klaar verjaar. Dus, die mamma se sakke is plat! Daar is nog nie klasse uitgesit nie omrede daar twee maatskappye nog hul datums moet stuur vir personeel opleiding. Jammer dat ek julle so aan ‘n lyntjie hou.

Ek beplan vir klasse weer lekkergoedmaak, meringue klasse, brood en kaas soos altyd, vleis klas oor die hantering en verwerking van vleis. Gaarmaak metodes en Breinkos. Ons preserveer ook en gaan dit hierdie jaar baie meer vir julle ook in die BKT lede afdeling laai en leer.

Indien jy enige voorstelle het vir klasse, navrae vir resepte moenie huiwer om te vra…my lys is amper opgevang met al die werk wat agter wee gebly het.

Mag die nuwejaar vir jou wat hier lees vol seën en voorspoed wees.

BKT groete

Annelien

2018-01-05T16:35:51+00:004 Comments

4 Comments

 1. Netta Mollentze January 19, 2018 at 9:30 am - Reply

  Ek sal baie graag die nuusbrief wil ontvang. Ek is baie lief vir kook en bak maar moes baie afskaal aangesien my man n diabeet is. Ek geniet jou fbook baie en gaan die uitsendings vir geen geld ter wereld mis nie. Baie dki Annelien

  • Annelien January 19, 2018 at 8:08 pm - Reply

   Gaan self na die webtuiste en scroll af totdat jy die opsie kry vir Newsletter om jou Naam en epos adres in te vul. Groete Annelien

 2. Ronel Schwartz February 20, 2018 at 11:50 am - Reply

  Hi Annelien, ek wil net graag weet of jy my e-pos gister, 22 Jan 2018, ontvang het. Die epos is genaamd – Navrae. Die e-pos is gestuur na boerekostwist@gmail.com. Groete Ronel

  • Annelien February 20, 2018 at 7:50 pm - Reply

   Loer ek het jou geantwoord. Jou epos was in my spam folder. Groete Annelien

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.