BKT Kletskombuis

BKT Kletskombuis

Hallo liewe Twister.

Kry ek mos nou weer raas oor sleutels wat weg is…laas was dit die spens, nou is dit die gastehuis se voordeur. Koppie kap nou regtig verwoed aan. Dit was ’n heerlike week van woeker in die kombuis, myself weer druk soos in die dae toe ek as jong student as Pastry chef moes gaan werk, uit die boks dink om ’n eenvoudige Kaaskoek uit die BKT resepteboek na ’n beeldskone nagereg te laat lyk. Ek hou van uitdagings vir myself, ek hou daarvan om te leer hoe om by die eindproduk uit te kom…dan kan ek vir julle leer en die haakplekke uitwys. So was hierdie Kaaskoek amper my baas, maar logika het gewen. Hou die Faceboek posts dop vir die Kwêla insetsel.

Verder is daar ‘n heerlike naweek van niks doen wat voorlê en ek het reeds Sondag se piekniekmandjie kossies beplan. Hou die posts dop vir al my idees.

BKT groete uit ‘’n woelige kombuis.

Annelien

 

Print Friendly, PDF & Email
2017-10-13T15:00:19+00:00 4 Comments

4 Comments

 1. Estelle Vorster October 16, 2017 at 8:38 am - Reply

  Dit is soos altyd n wenner amazing variansie, ek wil ook net aanmeld dat jou mikrogolf vrugtekoek waarmee jy my gehelp het, het gewen op die kompetisie by die vlv ek sal vir jou n foto stuur
  Baie dankie
  Estelle

  • Annelien October 16, 2017 at 8:56 am - Reply

   Hallo Estelle, dit is ongelooflike wonderlike nuus dat dit so ‘n reuse sukses uitgedraai het. Mag die Vrugtekoek koning wees. Beste wense Annelien Pienaar

 2. Estelle Vorster October 16, 2017 at 8:39 am - Reply

  Sal jou graag wil whatsupp is dit moontlik

  • Annelien October 16, 2017 at 8:57 am - Reply

   Ek verskaf ongelukkig nie privaat nommer nie. Jy is egter welkom om my per epos te kontak by: boerekostwist@gmail.com en dan stuur jy foto’s van jou wen gebak. Verder kom deel asb jou sukses storie op Faceboek op my persoonlike profiel asook Boerekos met ‘n Twist die groep. Groete Annelien Pienaar

Leave A Comment