Vleis

Vleis2017-03-26T14:23:45+00:00

Vleis

Spaghetti Bolognaise

Hierdie is ‘n wonderlike en vinnige gereg om te maak want die rou frikkadelletjies kan in die afgekoelde pastasous gevries word en dan later gaar gemaak word in die oond, mikrogolf oond of op die stoofplaat. Die perfekte plan vir vrieskaskos. Pasta sous 1 kg vars tamaties, blansjeer (wanneer tamaties in kookwater gedompel word sodoende […]

To access this post, you must be logged in and have an active membership. Log in here log in or purchase 6 Maande lidmaatskap or 12 Maande lidmaatskap.

By |September 14th, 2018|Categories: Bees, BKT Lede, Pasta|0 Comments

Lendeskyf met rooisous marinade

Beeslende skyf is vir ons ‘n heerlike snit om te geniet vir braaivleis en ook as skyfies vleis saam met ‘n roerbraai. Daarmee saam is die souse waarmee hierdie vleis gaargemaak word ook belangrik. Die vleis word vooraf eers met ‘n goeie kwaliteit ekstra Virgin olyf olie in gevryf en gelaat om sag te word. […]

To access this post, you must be logged in and have an active membership. Log in here log in or purchase 6 Maande lidmaatskap or 12 Maande lidmaatskap.

By |September 7th, 2018|Categories: Bees, BKT Lede|0 Comments

Wildspastei

Wildsvleis is skaars soos hoendertande in die Pienaar huishouding want manlief hou nie van jag. So, as ek per toeval ‘n pasella’tjie kry dan word elke kriesel van die vleis verwerk. Hierdie pastei kry ekstra naeltjies in, maar kan verminder of selfs uitgelaat word. Hierdie is ‘n luukse gereg en neem tyd om te maak […]

To access this post, you must be logged in and have an active membership. Log in here log in or purchase 6 Maande lidmaatskap or 12 Maande lidmaatskap.

By |July 13th, 2018|Categories: BKT Lede, Wild|0 Comments

Hoender Schnitzel met Bêre mengsel kaas sous en gevulde sampioene

Episode 3 van Boerekos met 'n Twist, Seisoen 1, saam met sanger Arno Jordaan was een groot fees gewees. Hy het self hierdie wonderlik ete aanmekaar geslaan onder my wakende oog. Binne 30 minute was [...]

By |April 24th, 2018|Categories: Gratis Resepte, Pluimvee, Souse, Vark|2 Comments