Brood en Beskuit

Brood en Beskuit2017-03-26T14:33:08+00:00

Brood & Beskuit

Knoffelbrood

Hierdie is een van die maklikste resepte wat selfs my Filistyne aanpak. Die Roosterkoek resep is die perfekte resep om saam te neem op kamp en aan te pak saam met jou gesin. Die kinkel kom in die verdeling en knope in die deeg. Daarna is dit die knoffelsousie wat die maak of breek van hierdie […]

To access this post, you must be logged in and have an active membership. Log in here log in or purchase 6 Maande lidmaatskap or 12 Maande lidmaatskap.

By |October 26th, 2018|Categories: BKT Lede, Brood|0 Comments

Rosyntjie brood

Die geure van my ma se vars brode kom op as ek hierde brood bak. My kinders kom uit die kamers asof aroma’s onsigbare vingers het om hul aan die neus rond te lei! Die resep is maklik en moeite vry. 10 g kits gis 4 e heuning 250 ml kraan water 250 ml melk […]

To access this post, you must be logged in and have an active membership. Log in here log in or purchase 6 Maande lidmaatskap or 12 Maande lidmaatskap.

By |October 5th, 2018|Categories: BKT Lede, Brood|0 Comments

Volkoring pampoensaad brood

Hierdie brood is vir my gesin een van heerlike geure en smake omdat ek dit oor ‘n periode van 2 dae maak. Die Biga (sponsagtige gismengsel) wat die vorige dag berei word, dra by tot die geur van hierdie lieflike brood. ‘n Tegniek wat ek baie toepas met volkoringbrode en so ook vir rog is […]

To access this post, you must be logged in and have an active membership. Log in here log in or purchase 6 Maande lidmaatskap or 12 Maande lidmaatskap.

By |August 31st, 2018|Categories: BKT Lede, Brood|0 Comments

Outydse Spons-metode brood

Jy word met hierdie resep beloon met ‘n ongelooflike geurige broodjie wat keer op keer komplimente uit lok. Ek het bietjie in my ouma se boeke rond gekrap en op ‘n resep af gekom wat ek graag met julle wil deel. Ek het so paar praktiese aanpassings gemaak en glo jy sal die hele proses […]

To access this post, you must be logged in and have an active membership. Log in here log in or purchase 6 Maande lidmaatskap or 12 Maande lidmaatskap.

By |July 20th, 2018|Categories: BKT Lede, Brood|0 Comments