BKT Klets-kombuis

BKT Klets-kombuis

Hallo Twisters,

Ja, ek het tans ‘n lekker lewensles geleer…soms as dinge en mense in jou pad staan sodat jy nie kry wat jy wil hê. Wel, dan moet jy jou negatiewe gedagtes vir die heelal gooi en dan meer positief teenoor die mense en situasie optree. Vandag het ek weer die waarde van ’n positiewe gesindheid ervaar en wel, probeer dit, soms draai dit die knorrigste mens om en jy kry ’n juweel wat wegkruip.

Na die vakansie is ek gerat met raad en daad, nuwe resepte het reeds die week die lig gesien en hoop julle gaan weer woeker. Volgende week is my fokus bietjie meer op kos en soppe is reeds in die visier asook stowe geregte vir mense met min tyd.

Verder wil ek dankie sê aan ieder en elk wat die BKT boek so goed ondersteun. Dankie, vir al die spog foto’s en kom wys asb. alles wat gebak en brou word. Geniet hierdie kookgids van jou met al die vrae en antwoorde by elke hoofstuk. Jonk en oud kan lekker kook. Nogal interessant gewees hoeveel mense die boek aanskaf vir jong mense wat trou en selfs begin werk. Dit is ‘n riem onder die hart om te sien dat BKT se waarde as inligtingstuk en nie net kookboek erken word.

Tonne BKT liefde en seën vir jou.

Groete

Annelien

 

Print Friendly, PDF & Email
2017-07-21T14:14:41+00:00 2 Comments

2 Comments

 1. Santie July 23, 2017 at 5:08 pm - Reply

  ‘n Waarheid soos ‘n koei. Two wrongs never make a right. Ons lewe so maklik volgens hierdie maatstaf, want dit pas alte lekker.
  Die kere wat ‘n sagte antwoord nie grimmigheid afweer nie, is regtig min.
  In ons lewe van kommunikeer sonder dat ons mekaar ooit sien of ontmoet, is dit maklik om roekeloos te raak met woorde.

  Dit klink of jy ‘n nuwe vriend/in bygekry het deur gaaf en lief te wees!

  • Annelien July 23, 2017 at 5:55 pm - Reply

   Ek hoop so…ek haat onmin en ongemaklikheid. xxAnnelien

Leave A Comment