Luukse Warm Sjokolade

Luukse Warm Sjokolade

Hierdie drankie word vars gemaak en dadelik bedien. Geniet saam met Churros happies op die blog. Enige bak of Belgiese sjokolade kan gebruik word vir die drankie. Ek maak net vir spesiale tye soos in die winter op ‘n koue Sondagaand hierdie drankie en dan haal ek die Belgiese sjokolade uit, wat ek persent gekry het en deel dit so met my mense! Verder is dit ook heerlik op ‘n reënerige dag met die reuk van kaneel wat uitvars gebakte Churros trek.

 

90 g Belgiese sjokolade (wit, bruin of donker)
60 mℓ (4 e) witsuiker
250 mℓ (1 k) water
125 mℓ (½ k) kondensmelk
500 mℓ (2 k) kookmelk

Knippie sout
1 mℓ vanieljegeursel
125 mℓ room, styf geklits met 2 e strooisuiker

Hou melk warm in kastrol en in ‘n ander, plaas sjokolade, suiker, water en kondensmelk in ’n kastrol en laat liggies kook vir 2 minute.

Voeg die kokende melk, sout en vanielje by die sjokolade mengsel en verwyder van hitte.

Giet in warm koppies en spuit room op. Bedien dadelik met churros.

Hoeveelheid: 4 porsies

Print Friendly, PDF & Email
2017-03-29T21:13:28+00:00 0 Comments

Leave A Comment